Pui in sos de mustar si miere de albine

Posted: 1 septembrie 2009 in Retete a la Jenika

Pentru aceasta reteta personala si realizata in cunoscutul stil a la Jenika, avem nevoie de:

2 bucati de pui (piept dezosat, piept cu oase , pulpe intregi, semi pulpe)

1 ceapa

1 ardei gras

4 linguri mustar( de preferat Dijon)

1 lingurita mujdei usturoi

3 lingurite miere de albine

3 linguri de zahar brun

1 lingura de zahar

sare, condiment de pui , piper, paprika picanta, cimbru, sucul de la o lamaie

folie de aluminiu

Reteta este foarte simpla si foarte practica pentru aceia care nu doresc sa murdareascamulte vase , cratite sau ulcele si mai mult decat atat este foarte economica ca timp si spatiu cand vine vorba de un musafir sau o prezenta placuta in sanul familiei.

Folia de aluminiu se sigileaza cat se poate de bine pentru a nu lasa sa iasa afara sucurile si lichidul rezultat in urma coacerii. Timpul de coacere intr-un cuptor normal la o temeratura de 170 grade Celsius este de 40 de minute .

Pohta mare!!!

Comentarii
  1. dramoleta spune:

    Sambata voi incerca aceasta reteta . Pare a fi delicioasa 😆

  2. Jenika spune:

    Pare???
    Vai….hm…Este madam!!!
    Garantat……
    Cum poate fi altfel????
    🙂

  3. mirko spune:

    padron, arata bine, sun o una sa-l facem si s-o facem! 😀

  4. dreamwind55 spune:

    am toate treburile ale in frigi… fac in weekend, sa il mai sarbatorim inca o data!

  5. Anne spune:

    Arata..delicios.Multumim pt reteta

  6. Jenika spune:

    Padroncito……
    Pai sa ….il faceti si sa o faceti…adica reteta….!!!
    DEh….
    :))

  7. Jenika spune:

    Dreamwind….
    Merge cu un vin ald demisec….
    Un Riesling …compania unui amic sau priten bun si o muzica in surdina…..
    Ce zici……
    🙂

  8. Jenika spune:

    Anne…in primul rand eu multumesc…pentru ca ma citesti….iar apoi …multumesc pentru comentariu…
    Sper sa ne citim mai dess…..
    :))

Lasă un comentariu