Pentru aceasta reteta personala si realizata in cunoscutul stil a la Jenika, avem nevoie de:
2 bucati de pui (piept dezosat, piept cu oase , pulpe intregi, semi pulpe)
1 ceapa
1 ardei gras
4 linguri mustar( de preferat Dijon)
1 lingurita mujdei usturoi
3 lingurite miere de albine
3 linguri de zahar brun
1 lingura de zahar
sare, condiment de pui , piper, paprika picanta, cimbru, sucul de la o lamaie
folie de aluminiu
Reteta este foarte simpla si foarte practica pentru aceia care nu doresc sa murdareascamulte vase , cratite sau ulcele si mai mult decat atat este foarte economica ca timp si spatiu cand vine vorba de un musafir sau o prezenta placuta in sanul familiei.
Folia de aluminiu se sigileaza cat se poate de bine pentru a nu lasa sa iasa afara sucurile si lichidul rezultat in urma coacerii. Timpul de coacere intr-un cuptor normal la o temeratura de 170 grade Celsius este de 40 de minute .
Pohta mare!!!
Sambata voi incerca aceasta reteta . Pare a fi delicioasa 😆
Pare???
Vai….hm…Este madam!!!
Garantat……
Cum poate fi altfel????
🙂
padron, arata bine, sun o una sa-l facem si s-o facem! 😀
am toate treburile ale in frigi… fac in weekend, sa il mai sarbatorim inca o data!
Arata..delicios.Multumim pt reteta
Padroncito……
Pai sa ….il faceti si sa o faceti…adica reteta….!!!
DEh….
:))
Dreamwind….
Merge cu un vin ald demisec….
Un Riesling …compania unui amic sau priten bun si o muzica in surdina…..
Ce zici……
🙂
Anne…in primul rand eu multumesc…pentru ca ma citesti….iar apoi …multumesc pentru comentariu…
Sper sa ne citim mai dess…..
:))