Francis Mallmann

Francis Mallmann ganador del Grand Prix de l’Art de la Sciene de la Cuisine entregado por la Academia Internacional de Gastronomía de Paris en 1996. Francis Mallmann es el primer chef no europeo en recibir este prestigioso reconocimiento. El s además el chef / dueño de algunos de los restaurantes más famosos de Argentina y de Uruguay: Patagonia Sur (en Buenos Aires), La Cocina (en Bariloche), Los Negros y Aguas Verdes (en Punta del Este).

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s