Un prim raspuns…

Posted: 31 august 2009 in Retete a la Jenika

Daca e pargo rojo si daca e proaspat , unul din raspunsurile posibile ar fi asta:

DSCF1306

DSCF1314

DSCF1319

DSCF1321

DSCF1322

DSCF1323

Ca de obicei , mujdeiul de usturoi cu rosii si smantanica e din partea casei.

Pohta mare!!!

Comentarii
  1. anca spune:

    coane,scuze! amu vazui! e perfect asa! unii il prefera la cuptor! io ,nu! pofta buna! mmmm! 🙂

  2. Jenika spune:

    Pofta…pofta…..sa fie ca…har domnului….
    :))

  3. dramoleta spune:

    Eu am facut azi creveti . Nu au iesit nemaipomeniti. In unt, cu usturoi, patrunjel si lamaie 😦

    Nu am inca o reteta care sa imi placa.

  4. Jenika spune:

    Madam…
    Singura lectia este ca daca e congelati….sigur o sa aiba un gust si o textura aiurea…
    Daca e proaspeti secretul este , si poti incerca si cu cei congelati , ca intr-un castronel sa pui crevetii sau calamarii si sa ii sarezi si condimentezi dupa gust iar la sfarsit de tot sa storci o lamaie peste dansii.
    Acidul din lamei o sa ajute mult la coacerea lor , asa incat coacerea sa nu fie mai mare de 3 maxim 5 minute…..
    Daca se trece de limita asta deja ei devin gumilastici…
    :))

  5. Chat Noir spune:

    Așa-mi place și mie.

  6. Jenika spune:

    MAre shef…
    Cui nu i-ar place???
    :))

  7. dramoleta spune:

    Mersi pt sfat. Memoram!Sa stii ca parca mestecam la o guma de sters 😆

  8. Jenika spune:

    Madam…… pana nu mi-a dat peste deshte si mie in bucatarie un chef francez …sa nu crezi ca stiam io….
    :))

Lasă un comentariu