Daca e pargo rojo si daca e proaspat , unul din raspunsurile posibile ar fi asta:
Ca de obicei , mujdeiul de usturoi cu rosii si smantanica e din partea casei.
Pohta mare!!!
popa marcel la De la Giulush la Ogra si … | |
Nicolae C. Milea la Napoleon Ceausescu… | |
matusalem la Cugetarea de Luni… | |
Anonim la De la Giulush la Ogra si … | |
Anonim la De la Giulush la Ogra si … |
Daca e pargo rojo si daca e proaspat , unul din raspunsurile posibile ar fi asta:
Ca de obicei , mujdeiul de usturoi cu rosii si smantanica e din partea casei.
Pohta mare!!!
coane,scuze! amu vazui! e perfect asa! unii il prefera la cuptor! io ,nu! pofta buna! mmmm! 🙂
Pofta…pofta…..sa fie ca…har domnului….
:))
Eu am facut azi creveti . Nu au iesit nemaipomeniti. In unt, cu usturoi, patrunjel si lamaie 😦
Nu am inca o reteta care sa imi placa.
Madam…
Singura lectia este ca daca e congelati….sigur o sa aiba un gust si o textura aiurea…
Daca e proaspeti secretul este , si poti incerca si cu cei congelati , ca intr-un castronel sa pui crevetii sau calamarii si sa ii sarezi si condimentezi dupa gust iar la sfarsit de tot sa storci o lamaie peste dansii.
Acidul din lamei o sa ajute mult la coacerea lor , asa incat coacerea sa nu fie mai mare de 3 maxim 5 minute…..
Daca se trece de limita asta deja ei devin gumilastici…
:))
Așa-mi place și mie.
MAre shef…
Cui nu i-ar place???
:))
Mersi pt sfat. Memoram!Sa stii ca parca mestecam la o guma de sters 😆
Madam…… pana nu mi-a dat peste deshte si mie in bucatarie un chef francez …sa nu crezi ca stiam io….
:))