Rulada. Rulada a la Jenika

Posted: 20 august 2009 in Politika si nu prea

Acum , probabil cine mai citeste blogul din dotare , cu siguranta se intreaba , cetind si afland mai multe despre vacutza arhentiniana in stilul Jenika a la Wellington , ce nevoie aveam de atat de mult aluat. Eeee….aici e alta poveste.

Povestea unei rulade. Simple. Din acelasi aluat si cu o compozitie asemanatoare precum cea din reteta de vacutza Wellington. Adica :

200 gr ciuperci

100 gr jamon de pui

1 ceapa mare

100 gr branza sarata

100 gr margarina

sare , piper , cimbru

Umplutura pentru rulada porneste de la principiul simplu de a calii atat ciupercile cat si ceapa fin tocata , trase usor in margarina , la care adaugam condimentele dupa gustul si placerea inimilor noastre.

Atat.

Lasam putin sa se raceasca ingredientele umpluturii , pentru ca dupa intinderea foii de aluat o vom intinde uniform si vom rula simplu si elegant .

DSCF1051

DSCF1053

DSCF1073

DSCF1074

DSCF1075

DSCF1076

DSCF1077

DSCF1079

DSCF1080

Lasă un comentariu