In urma unui scurt sondaj de opinie realizat in pantecele largi si generoase ale frigiderului din dotare , am constatat analitic si realist ca niste costite de porcusor, murit de tanar de mana miseleasca a vreunui macelar costarican oarecare si chiar necunoscut, stau foarte singhere intre pungile ermetice de pui mandrii dar rusinosi. Asa ca am executat scoaterea lor din acest ambient periculos si am decis scufundarea lor in piscina aromelor unei marinate de ulei , dulceata de portocale , patrunjel , cimbru , usturoi, zahar , miere de albine , sare si multa paprika piscacioasa. Iar mai apoi dupa o lunga desfatare a lor in aceasta companie selecta le-am si executat o forjare la rosu in cuptorul preincalzit din timp.
Cum? De ce? Cat? Cine?
Intrebari la care tot ce pot raspunde e ca faptele fotografice spun mai mult decat o mie de cuvinte bine mestesugite.
Pohta mare!!
Wunderbar! 😆
S-a bagat la favorite 😎
Sarumana….
🙂
excelenta reteta!
iar blogul pe alb arata FB 🙂
numa bine!
Mersi mult de vizita…..
Incerc si eu sa mai fac putina lumina pe aici…
Nu prea am eu timp asa cum vreau …dar incercam…..
🙂