„Nu am stapan!”

Posted: 26 iulie 2009 in Politika si nu prea

Motto:

„Crezi in Dumnezeu si Mos Craciun???

Nu!!! Barbatii sunt egosti si mincinosi!!!”


Jenika de la San Jose

„Mă framântă şi pe mine chestiunea asta. Nu e aşa de simplu cum pare. Mulţi au crezut că mă joc cu lucrurile astea, că vorbesc aşa, pe câmp, şi aşa mai departe. Nu este o hotărâre uşor de luat. Trebuie să ştii clar că ai încrederea oamenilor, că oamenii văd în tine o speranţă, să nu îi pacaleşti, să nu îi minţi.”

„Nu am stapan!”

Mon cher…oi fi matale mare doctor , da nu pot sa nu remarc ca semeni mult de tot cu Pinocchio. Adica o Papusa fara sfori si sforari care danseaza mult si indelung   singur si imbecil si si mai mult care minte .

Cand ai mintit ??? Cand ai spus ca te ocupi de interesele bucurestenilor??? Cand ai spus ca vei termina cu birocratia din Primaria Bucuresti??? Cand ai spus ca iti vei termina mandatul de Primar General???

Esti imbecil amice.

Daca nu esti in stare sa termini nimik din ceea ce ai inceput lasa-te pagubas. Esti ca patrunjelul in supa. Adica nici nu face rau …da nici nu face bine. Si in plus risti sa dezamagesti mai mult decat ai credit pe cartela telefonica. Doar daca nu o sa fie desigur o convorbire cu taxa inversa pentru noi toti, asa cum ni se tot intampla in Romania de 20 de ani incoace.

Pe aceasta cale  iti ofer cadoul meritat:

PINOCCHIO

Comentarii
  1. mirko spune:

    cu tot respectul pt. adevaratii bucuresteni, la ce sa te astepti de la un doctor de dimbovita? este un demn urmas de ilici, vrea doar puterea, da’ daca se poate si-un bmw! independenta da dependenta la alegatori, s-a prins doctoru*

  2. Jenika spune:

    El si cu Geoana se pot lua de mana dintr-un singur motiv….
    Amandoi au avut in famelie cate un tata generala sau nu….
    Ehh…poveste veche…ce sa mai dezgropam mortii acum???
    :))

  3. mirko spune:

    da’ ce-au murit securistii? sint la upgrade in romanica si ce naste din pruna posirca se cheama (nici o legatura cu licoarea)!

  4. Jenika spune:

    Da bine le-ai zis…upgrade…..
    Daca spunea cineva ca ai de fura sergenti si gradati or sa ajunga ditamai generalii il scuipam….. Da iote ca se poate….
    Romania land of change….
    :))

Lasă un comentariu