Atunci cand Dracul are multe fete…. (2)

Posted: 30 iulie 2009 in Piticisme, Politika si nu prea
Etichete:,

Motto:

„Si cand se va intoarce tot popa va popi!!!”

Jenika de la San Jose

Vorbeam in prima parte de fatarnicia si dragostea pentru lux si bogatii ale clericilor ortodocsi. Ca e un pacat si ca tot conform dogmelor bisericesti pentru cei ce cred in ele , cei ce fac asta , vor arde in flacarile iadului , nimeni nu mai spune nimic. Ce faci atunci cand tot din tagma lor , rasar vlastare trecute de vreme , peste care mantia obscura si rosie a comunismului , s-a lasat cu rusine de pacat ancestral , clerici care au pacatuit prin minciuna si depravare , preoti care au facut orice pentru putere si dorinta de preamarire , animale religioase care mintind invatau pe altii. Nu stiu cat de dur sau nu am si as putea sa fiu in aprecierile mele refitoare l „ei” , nu stiu si nici nu ar avea importanta cat de mult s-ar ofusca biet mierenii credinciosi , insa ceea ce e mai important si realitatea o confirma este nesimtirea crasa si fudulirea eterna a unor needucati ajunsi pe post de invatatori spirituali.

Ce poti sa crezi altceva despre cei care cu sarg si daruire crestineasca , au fost informatori sau ofiteri de informatii ai Securitatii, sau ce am putea sa judecam despre cei care au luat parte ,  la cea mai mare drama din istoria romaneasca moderna, inchisorile comuniste , din rolul de turnatori de ultima speta sau de delationisti virtuosi??? De ce cu aceste pete mari de tot , pe obrazul gros al unei Biserici partase la un regim comunist , suntem obligati sa credem in feciorelnica si neprihanitul suflet al clericilor ortodocsi??? Unde era patriarhul Daniel si patriarhul Teoctist cand biserici erau daramate, cand preoti grecocatolici erau arestati pentru ca tineau slujbele pe sub ascuns , unde erau cand credinciosii aveau nevoie de ei, unde erau cand Tineri au murit impuscati aparand o biserica reformista, unde erau cand Oameni am murit strigand Libertate??? Unde erau si cum au murit ei aparand credinta lor , cu piepturile dezgolite in fata celor care omorau si demolau istoria??? Ei sunt cei ce ne predica acum ce inseamna credinta? Iertarea? Iubirea de aproape? Milostivenia? Ajutorarea celui la nevoie?

Sa va fie rusine si ardeti incet acolo unde va e locul!!!

„IPS Pimen a primit 200 de dolari de la Securitate pentru a sta doua luni in America, avand rolul de a-i convinge pe reprezentantii Arhiepiscopiei Misionare Romane din „Galaxia” (n.r.- America) sa il cheme oficial, timp in care indeplinea si sarcinile contrainformative primite, conform CNSAS.”

” La o ora de la finalizarea audierilor Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, de catre procurori, acesta a parasit sediul institutiei inconjurat de bodyguarzi, care i-au bruscat pe jurnalistii prezenti.”

„IPS Teodosie este cercetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma calificata, inselaciune si trafic de influenta, conform unor surse citate de NewsIn.”

Comentarii
  1. anca spune:

    da,pacat de turma pe care o pastoresc acesti indivizi,pacat ca existe oameni care nu cred toate aceste lucruri ! 😥 😦

  2. valive spune:

    Biserica azi nu mai inseamna credinta, ci nesimtire si inselatorie. Unii din noi am ajuns la concluzia ca ne putem foarte bine pastori pe noi insine fara a mai fi mijlociti de preotii bisericii ortodoxe.

  3. Jenika spune:

    Anca
    Ce pot sa spun…uneori o mie de cuvinte sunt mai putin decat faptul ca privesc lung si tac….
    MA doare mult subiectul asta….
    Dar asta e….viatra merge inainte…nu?
    🙂

  4. Jenika spune:

    Valive….
    Din pacate asa este…..
    😦

Lasă un comentariu